11 april 2024

Een groene toekomst: Nieuw Plat & Plat/Werksaam kantoor wordt all-electric

Ons motto ‘Duurzame Denkers én Doeners’ vormt de kern van ons dagelijks functioneren en onze identiteit. Deze overtuiging wordt daarom ook weerspiegeld tijdens onze aanstaande verhuizing naar het nieuwe kantoor. In het najaar zullen Plat & Plat en Werksaam hun intrek nemen in een energieneutraal en all-electric kantoor, waarmee we onze ambities voor een groenere toekomst onderstrepen.

Mobiliteitsstrategie

Onze aandacht voor duurzaamheid beperkt zich niet alleen tot onze huisvesting; we richten ons ook op het verduurzamen van ons wagenpark. Met oplaadpunten voor zowel volledig elektrische als hybride auto's op de negentien beschikbare parkeerplaatsen bij het nieuwe kantoor, staat elektrisch rijden centraal in onze mobiliteitsstrategie. Daar plukken niet alleen de gebruikers van ons eigen wagenpark de vruchten van, maar ook de bezoekers aan ons kantoor.

Co-creatie en ontspanning

De verhuizing naar het energiezuinige kantoor biedt niet alleen een duurzame werkomgeving, maar ook een plek waar werkplezier, ontwikkeling, groei en ontspanning samenkomen. Het pand zal uitgerust zijn met speciale ruimtes om samenwerking, creativiteit en innovatie te bevorderen. Naast co-creatie activiteiten zoals bijvoorbeeld brainstormsessies, bieden deze ook ruimte voor ontspannende bezigheden. Bovendien belooft het uitzicht op het Markermeer een inspirerende werkomgeving. Ons nieuwe kantoor wordt de ideale locatie waar duurzame denkers en doeners onze gezamenlijke missie en visie in praktijk kunnen brengen.