Werken bij

Werksaam B.V. is een zusteronderneming van Plat & Plat Schilder- en Onderhoudswerk B.V. en is het alles-in-één vastgoed-ontzorgbedrijf, gevestigd in Volendam en actief in heel Nederland. Wij pakken de regie en leiden planmatige onderhouds- en verduurzamingsprojecten tot een succesvolle oplevering. Bij ons werken specialisten samen met onze collega’s en onze ketenpartners op de steiger die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. Onze opdrachtgevers zijn: woningcorporaties, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders zoals VvE beheerders en onderwijs- en zorginstellingen.

In ons bedrijf is werksfeer heel belangrijk. We handelen en communiceren zonder poespas. Wat we afspreken doen we. En we werken keihard om onze doelen te bereiken. Dat doen we samen met het team en onze partners. Een magische combinatie tussen Noord-Hollandse nuchterheid en de drive om te presteren. En dat zien we terug in de resultaten maar ook in de gedrevenheid van alle medewerkers om iedere dag tot een waardevolle dag te maken.

Mijn team is het visitekaartje van ons bedrijf. Zij werken met power en plezier en dat is wat onze opdrachtgevers ook terugzien en dat past als een ouwe jas bij ons. Daar ben ik heel trots op!

Peter Hildering
Peter Hildering
Directeur