13 maart 2024

Ymere VvE-Beheer kiest Plat & Plat/Werksaam op weg naar duurzame stad

Met trots en enthousiasme delen wij geweldig nieuws: na een succesvol verlopen selectieprocedure zijn wij geselecteerd als één van de langdurige co-makers voor Ymere VvE-Beheer. Ons toegewijde team zal zich inzetten om de opgave, bestaande uit de percelen planmatig onderhoud en het verduurzamen van een groot aantal  VvE complexen, tot een geslaagd resultaat te brengen. De twee succesvol verlopen pilotprojecten ‘De Vrolike Iep’ in Amsterdam-Oost en ‘De Zilvermeeuw’ in Amsterdam-Noord openden voor ons de deuren naar dit strategisch partnerschap.

Samen met de andere geselecteerde co-makers, Talen Vastgoedonderhoud, Etro Vastgoedzorg en Dirkzwager Groep B.V., staan we te trappelen om de handen uit de mouwen te steken en te werken aan het door Ymere VvE-Beheer vastgestelde  programma ‘Energielabels E, F en G, weg ermee!’ Ymere VvE-Beheer hanteert een doeltreffende aanpak door energetische werkzaamheden slim te combineren met noodzakelijk planmatig onderhoud. Als specialist op dit gebied is Plat & Plat/Werksaam de ideale partner om hierin te adviseren en om uit te voeren.

Op 11 maart 2024 woonden we met alle partners de door Ymere VvE-Beheer georganiseerde feestelijke aftrap bij. Tijdens deze bijeenkomst hebben we de noodzaak van samenwerken nog eens gezamenlijk onderstreept. Samen op weg naar duurzame VvE’s in een duurzame stad en naar een stevige reductie van het gebruik van fossiele brandstof. Maar minstens zo belangrijk om de energierekening van de huurders en de woningeigenaren te beperken.

Wij bedanken Ymere VvE-Beheer voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij zijn vastberaden om hier samen met Ymere en de andere drie uitverkoren co-makers een groot succes van te maken. We zijn op weg naar een duurzame energieneutrale woningportefeuille in 2050!