Wie zit achter Werksaam?

Bij Werksaam brengen we meer dan 100 jaar ervaring in, zowel vanuit de klant- als leverancierszijde. Het regisserend team van Werksaam bestaat uit Bart de Jong (ruim 30 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche), Peter Hildering (directeur bij Werksaam en bijna 40 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche), Michel van den Brink (ruim 30 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche en onderhoud in VVE-beheer.

Algemeen directeur Kees Plat is ondernemer pur sang en denkt vanuit de leverancier. Plat & Plat BV schilder- en onderhoudswerk heeft al meer dan 40 jaar onderhoudservaring. Samen weten zij als geen ander dat er in de vastgoedwereld veel eilandjes zijn en dat er vaak langs elkaar heen wordt gewerkt. Zij zien zichzelf als bruggenbouwers.

Laten we eerlijk zijn: het verduurzamen van vastgoed is een beetje een hoofdpijndossier voor grote vastgoedbeheerders.

Kees Plat
Kees Plat
Algemeen directeur

Ons team

Doordat we alle disciplines in huis hebben, zijn we in staat om alle werkzaamheden waarmee we vastgoed onderhouden en verduurzamen volledig te integreren in het meerjaren-onderhoudsplan.

Kees Plat

Kees Plat

Algemeen directeur

De man achter Plat & Plat Schilder- en Onderhoudswerk B.V. Gepokt en gemazeld in het onderhoud van grote en kleine vastgoedbeheerders en begrijpt als geen ander wat zich op de steiger afspeelt.


Peter Hildering

Peter Hildering

Directeur

Weet als ex-directeur vastgoedbeheer van één van de grootste vastgoedbeheerders in Nederland precies wat er speelt bij dit soort organisaties en waar zij behoefte aan hebben.


Daniëlle Schilder

Daniëlle Schilder

Financial Controller

Heeft met een achtergrond in de accountancy ervaring in het innovatief (door)ontwikkelen van bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen en overziet het gehele financiële landschap dat benodigd is voor een financieel-gezonde onderneming. 


Brigitte Bootsman

Brigitte Bootsman

Administratief medewerker

Heeft ervaring en expertise op het gebied van administratieve ondersteuning, verzorgt de projectadministratie en is verantwoordelijk voor de bewonerscommunicatie. Zorgt er tevens voor dat de benodigde vergunningen tijdig zijn aangevraagd.


Bart de Jong

Bart de Jong

Ketenregisseur/Projectmanager

Heeft de expertise en het netwerk om samen met de kernpartners en co-makers het onderhouds- danwel verduurzamingsproject te regisseren en tot een goed einde te brengen. 


Sandra de Boer

Financial Controller / Werkvoorbereider Service Onderhoud

Henny Scholte

Uitvoerder

Heeft jarenlange ervaring in de uitvoering van bouwkundig onderhoud in de breedste zin van het woord: kleinschalig onderhoud, mutatie-onderhoud, renovaties en verduurzaming. Is zeer praktisch ingesteld en weet goed 'hoe de hazen lopen' in het onderhoudsproces.