22 november 2023

Werksaam krijgt warm welkom

Bij het ontvangen van een nieuwe opdracht, starten we onmiddellijk met de voorbereiding voor de uitvoering. Een noodzakelijk én gewaardeerd onderdeel van dit proces bestaat uit bezoekjes aan bewoners, waarbij we tekst en uitleg geven over de geplande werkzaamheden.

Een recent voorbeeld hiervan speelt zich af aan de Loosduinsekade in Den Haag, waar vlak voor de feestdagen een veelbelovend project op het punt van beginnen staat. Voor woningverhuurder Heimstaden transformeert Werksaam - onderdeel van Plat & Plat - als verduurzamingspartner een wooncomplex in Den Haag. De voornaamste doelstelling van deze renovatie is het verbeteren van het wooncomfort voor de bewoners. Zij kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop wij aan de slag gaan.

Enkele belangrijke hoogtepunten van de geplande werkzaamheden zijn onder andere de vervanging van de aluminium kozijnen met enkelglas door gloednieuwe kozijnen voorzien van energiezuinig HR++ glas. Daarnaast wordt de koudebrug effectief aangepakt. Na de renovatie zullen de bewoners niet alleen profiteren van een warmer en comfortabeler leefklimaat, maar ook aanzienlijk besparen op hun gasverwarming. Zo haalt Werksaam de bewoners van het complex letterlijk uit de kou!

Binnenkort meer nieuws over dit project!

#DenHaag #Verduurzaming #RenovatieProject #Loosduinsekade #WerksaamTransformeert