15 december 2023

Feestelijke kerstactie van Werksaam en Plat & Plat: Oliebollen, gezelligheid en duurzaamheid

Vandaag trokken de vrolijke toppers van Werksaam en Plat & Plat  erop uit om verschillende projecten in Amsterdam te bezoeken. Getooid met traditionele kerstmutsen gingen ze op pad om buurtbewoners en collega’s ter plaatse op overheerlijke oliebollen te trakteren.

Het kleine gebaar bracht een hoop teweeg, want kort na aankomst waren onze kerstvrienden een ware blikvanger in de buurt. Het duurde niet lang of onze collega’s waren samen met de buurtbewoners aan het genieten van deze feestelijke lekkernijen.

Een dergelijke actie van Plat & Plat en Werksaam zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een vleugje duurzaamheid. De overgebleven oliebollen werden daarom niet verspild, maar mee teruggenomen naar Volendam. Daar werden de bewoners van zorgcentrum Sint Nicolaashof verrast met een flinke partij smakelijke oliebollen.

Werksaam en Plat & Plat zijn niet alleen toegewijd aan duurzaamheid, maar tonen ook graag aan dat een beetje gezelligheid in combinatie met wat lekkers een groot verschil kan maken. Vanavond verplaatsen we de festiviteiten naar ons hoofdkantoor, waar de complete Plat & Plat en Werksaam teams op een heerlijk kerst-BBQ met verse vis en vlees worden getrakteerd.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond nieuwjaar!

#OliebollenVoorIedereen #FijneFeestdagen #DuurzaamNieuwjaar #PlatenPlat #Werksaam #Amsterdam #Kerst #Feest #BBQ