20 december 2023

Bewoonster aan het woord: “Het lijkt net alsof ik in een ander huis woon!”

Kort voor de feestdagen ontvingen we bij Werksaam een warme douche van een uiterst tevreden bewoonster. Haar oprechte lof voor ons team voelt voor ons als erkenning voor de toewijding en het vakmanschap dat wij nastreven.

Mevrouw Ouwerkerk woont aan de Loosduinsekade in Den Haag, waar wij voor woningverhuurder Heimstaden een wooncomplex verduurzamen. Een verbetering in wooncomfort was het voornaamste doel, en dat is volgens mevrouw Ouwerkerk meer dan geslaagd. “Zonder al die kieren is het veel minder koud, waardoor de verwarming een paar graden lager staat”, zegt ze tevreden. De ventilatieroosters in de gloednieuwe kozijnen blijken ook een grote verbetering, want de bewoonster is zeer in haar nopjes nu de ramen ’s ochtends niet meer beslagen zijn.

Mevrouw Ouwerkerk keek haar ogen uit tijdens de werkzaamheden. “Prachtig om de samenwerking van het team te zien, hoe ze zo’n klus samen aanpakken.” Mevrouw had enige zorgen toen ze door haar eigen slaapkamer heen naar buiten kon kijken, maar die zorgen bleken van korte duur. “Binnen een mum van tijd zaten de kozijnen er weer in en wanneer men ’s avonds vertrok bleef er geen kruimeltje achter.” Vol trots vertelt mevrouw Ouwerkerk dat ze direct haar familie had uitgenodigd om het resultaat te komen bewonderen, en hoezeer zij ook onder de indruk waren van haar verduurzaamde woning.

Bij Werksaam streven we voortdurend naar effectieve en transparante communicatie, en we zijn verheugd om te vernemen dat deze inspanningen gewaardeerd worden. “Vooraf kwam men zich netjes voorstellen en ontving ik de planning. Deze werd vervolgens goed nageleefd, en ik heb geen enkele vorm van overlast ervaren. Ik geef de mannen dan ook een dikke tien, qua hartelijkheid én resultaat!”

Zulke lovende reacties sterken ons vertrouwen in de werkwijze die we bij Werksaam en Plat & Plat hanteren, én motiveren ons om deze in 2024 nog verder uit te bouwen.

#Werksaam #DuurzameDenkersEnDoeners #DenHaag #TevredenBewoners #TrotsOpTeam #Waardering #Plat&Plat #OpNaar2024